Over AS Media

U bezoekt R.E.V. Media maar ziet steeds vaker AS Media staan op plaatsen in de website. Hoe kan dit, waar komt dit door? Na het lezen van deze pagina hopen we dat dit een stuk duidelijker is voor u.

Wat is AS Media?
AS Media is een landelijk foto en video persbureau waarbij honderden fotografen en videojournalisten zijn aangesloten. Via dit persbureau wordt beeldmateriaal verspreid onder de lokale, regionale en landelijke media. De media kunnen hier beeldmateriaal van bijvoorbeeld evenementen en incidenten aankopen. Dit materiaal wordt aangeleverd door de fotografen die aangesloten zijn bij dit persbureau. Alle fotografen werken op freelance basis bij AS Media.

Wat is de relatie tussen R.E.V. Media en AS Media?
Enkele fotografen die actief zijn bij R.E.V. Media zijn ook aangesloten bij AS Media. Hierdoor wordt hun beeldmateriaal verspreid onder de verschillende media die afnemen bij het persbureau en kunnen onze fotografen zelfstandig wat bijverdienen via AS Media. Uiteindelijk hopen we dat iedereen die voor R.E.V. Media fotografeert besluit zich aan te melden bij AS Media.

Waarom zie ik de naam van AS Media steeds meer terug op jullie website?
Als u al lang bezoeker bent van onze website zult u merken dat er in de tijd wat zaken veranderd zijn. U ziet steeds vaker de naam van AS Media terugkomen op onze website, maar waarom is dit eigenlijk?

Dit heeft verschillende redenen, maar onze hoofdreden is dat we het nieuws steeds sneller willen gaan brengen. In een goeie samenwerking met AS Media kunnen wij dit realiseren en u nog sneller het laatste nieuws brengen. Zo zult u steeds vaker video’s zien die door ons gemaakt zijn en via AS Media verspreid worden, dat is dan ook de reden waarom het logo en de naam van AS Media in de video’s staat en niet onze naam. In bijna alle gevallen van de regionale nieuwsitems op onze website zijn deze beelden wel door onze mensen gemaakt. Mocht u bij het overige nieuws video’s tegenkomen van AS Media dan is dit beeld in veel gevallen gemaakt door andere freelancers van het persbureau.

Waarom zie ik de naam van AS Media in de foto’s staan?
In de toekomst is ons doel om in samenwerking met AS Media de nieuwsberichten al op de site te krijgen terwijl de fotografen nog op locatie’s bezig zijn de foto’s te maken. Hierdoor komen de foto’s op onze website rechtstreeks uit het systeem bij AS Media vandaan. Met deze reden staat ten alle tijden de naam van de fotograaf en het persbureau in de foto. Alle foto’s die op deze manier bij ons op de website staan zijn gemaakt door mensen die zelf voor onze website (als vrijwilliger) werkzaam zijn. Al onze mensen kunt u terugvinden op de team pagina.

We hopend dat u het antwoord op uw vraag omtrent de naam van AS Media op onze website heeft kunnen vinden op deze pagina. Is dit niet het geval? Neem dan gerust contact op via onze contact pagina of info@revmedia.nl en stel uw vraag gerust!